MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Köprübaşı Anadolu Lisesi

May

Köprübaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü polis memurları tarafından öğrencilerimize ve velilerimize KADES semineri verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

May

Trafik bilincini arttırmak ve trafikte farkındalık oluşturmak amacıyla kurulan araca binen öğrenciler zor anlar yaşadı. Trafik kazası esnasında aracın takla atması anının canlandırıldığı simülasyon aracında emniyet kemeri takmanın önemi gösterildi.

May

Okulumuz Rehberlik öğretmeni ve Bilişim Teknolojileri rehber öğretmeni tarafından öğrenciler bilgilendirilmiştir.

May

Bakanlığımız okul ortaklığı programı kapsamında Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi müdürü Ali Duran, proje koordinatörü İbrahim Şahin ve okul tanıtım ekibinden öğrenciler, okulumuzu ziyaret ettiler. Kütüphanemize ve öğrencilerimize, materyal ve kaynak kitap desteğinde bulundular. Özveri ile yaptıkları destekleri ve ziyaterleri için Sırrı Yılıcalı Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Ortaklığı Programı kapsamında, okul ortağımız Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi ve diğer ortakların sunum yaptığı online toplantı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda bahçe ve saha düzenlemesi yapıldı.

Çevrim Dışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesinde Kapsamında Doğa Yürüyüşü

Okulumuzda Münazara Etkinliği Yapıldı.

Okulumuzda Trafik Güvenliği Eğitimi Semineri Verildi.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Ekm

Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Ekm

Okulumuz 2019 Mezunlarından Dokuzeylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Faruk KIRILMIŞ 11. ve 12.Sınıf Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Semineri Verdi