MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Köprübaşı Anadolu Lisesi

Çanakkale Müzesi Mobil Tırı öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Kas

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Ölümünün 85. yıldönümünde Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Celal Bayar üniversitesinden Prof. Dr. Kemal YILDIZ, okulumuz öğrencileriyle söyleşi yaptı. TÜBİTAK Söyleşileri kapsamında yapılan etkinlik sonrasında Kemal YILDIZ'a ve Mehmet AKÇAN'a teşekkür belgesi verildi.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile Cumhuriyetimizin 100.  yılı kutlamalarına katıldık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ilimizdeki resmi ve özel liselerarasında "100. Yılında Cumhuriyet'in Kazanımları"nı konulu liseler arası bilgi yarışmasında okulumuz 3. olmuştur. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen koşuda okulumuzu öğrencilerimiz başarıyla temsil etmiştir.

Ekm

Öğrencilerin kullandıkları sosyal medya uygulamalarının ve oynadıkları oyunların nasıl yapıldığı sorgulamaları sağlamış, temel kodlama kavramları acıklanacak ve isterlerse kendi uygulamalarını üretebilecekleri belitrilecek video sınıflarda izletilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı vesilesiyle yapılacak olan Manisa ilçeler arası bilgi yarışması ön elemesine katılan öğrencilerimiz ilçe birincisi oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuz 12. ve 11. sınıf öğrencileri Balıkesir Üniversitesi, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi, Kuvayi Milliye Müzesini ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuzda Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, ilçe müftüğü görevlileri tarafından öğrencilere seminer yapıldı.

Eyl

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri İzmir Teknofest'i gezip çeşitli atölyelere katıldılar.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Karne Töreni

Okulumuz Öğrencileri Mezuniyeti