MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Köprübaşı Anadolu Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı

Mrt

Okulumuzda çök kapan tutun hareketleri ile deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

9. Sınıf Öğrencilerimiz Atık Su Arıtma Tesisini Ziyaret Ettiler

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimizin Manisa'da üniversitesi tercih semineri ve Çanakkale müzesi ziyareti.

Şbt

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı görevlileri öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Şbt

Sağlık Bakanlığı Teknoloji Bağımlılığı Ebeveyn Rehberi için : https://sggm.saglik.gov.tr/Eklenti/47018/0/teknoloji-bagimliligi-ebeveyn-rehberipdf.pdf

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemi sonu karne törenini gerçekleştirdik. Türkiye geneli denemlerinde birinci olan öğrencilere, spor müsabakalarında ve diğer yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri verildi. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Teknofest Tanıtım Etkinliği

Safahat Afişimiz

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan Edebiyat Terimleri Sözlüğümüz.

Ara

Manisa İl Jandarma komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğünce okulumuz öğrencilerine seminer verildi.

Ara

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabulünün 75’inci yıldönümü panomuz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan pano çalışmalarımız.

Ara

Çanakkale Müzesi Mobil Tırı öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.